BATMAN / MERKEZ - Gültepe Ortaokulu

Gültepe Ortaokulu

Gültepe Mahallesi Gültepe Ortaokulu 5455 Sokak 9A/BATMAN/MERKEZ
Vizyon
Farklı fikirlerin hayat bulduğu ve gerçekleştireceği etkinliklerle örnek, Yaşamayı, hayatı, insanları, doğayı seven ve koruyan, Dünyayı izleyen ve dünyaya açılmayı hedefleyen, Bilime ve bilimsel çalışmalara açık, ezbere dayanmayan, öğrenme isteği kazanmış, düşünen, kendine güvenen, sorunlarını çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, takım çalışmasını benimsemiş, ülkesine ve çağına sorumlu, Sağlıklı yaşamayı ve sporu önemseyen ve bunu yaşam biçimi haline getiren, öğrenciler yetiştirmektir.
Misyon
eğitim öğretim hizmetinden yararlananlara nitelikli, kaliteli eğitim hizmeti sunmak. Öğrencilerimizi, hayata ve orta öğretime hazırlamak için, sağlıklı ve güvenli bir ortamda, tüm imkânlarımızı etkili ve verimli bir şekilde kullanarak, onları ilgi ve yetenekleri doğrultusunda kendisini geliştirebilen ve çağın gereklerine uyum sağlayabilen bireyler olarak yetiştirmektir.
08.40-15.00
doğal gaz
Ulaşım
okulumuzun bulunduğu mahalleye sehir içi dolmuşlar ve belediye otobüsleri düzenli olarak gidip gelmektedir.
Yerleşim Yeri
Okulumuzun bulundugu mahalle, Batman ilinin yeni yerleşim alanlarından birisi olan Gültepe mahallesidir. Mahalle olarak modern ve yeni binalar bulunup, bina yapıları apartman ve siteler seklindedir. müstakil ev neredeyse hiç yoktur.
il merkezine 1,5 - 2 km uzaklıkta olup, aracla ulasım mesafesi 4-5 dk dır.
Sportif Etkinlikler
Okulumuz sportif etkinliklerde çok aktif olup, il genelinde gerçekleştirilen turnuvalarda birçok başarı elde etmiştir.
Bilimsel Etkinlikler
Okulumuzda her yıl "Tübitak 4006 Bilim Fuarı" düzenlenmekte ve 40´ı aşkın proje sergilenmektedir.2016 yılında katıldığımız "Fen Olimpiyatları" yarışmasında il birinciliği elde edilmiştir.
Tübitak 4006 Bilim Fuarı´na çok sayıda proje hazırlanmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Okulumuzun Ulusal Ajans´a kayıtlı olup, proje ekibimiz E-twinning ve Erasmus+ projelerine 2015 itibariyle proje sunmaktadır.
Diğer Hususlar
Okulumuz Fatih Projesi kapsamında Fiber internet altyapısıyla donatılmış olup,dersliklerimizde 2.Faz Akıllı Tahtalar mevcuttur.