BATMAN / MERKEZ - Gültepe Ortaokulu

Nis

İl Sağlık Müdürlüğü ekibince, 26.04.2024 cuma günü okulumuzun tüm öğretmenlerine yönelik, öğretmenler odasında DİYABET EĞİTİMİ verilmiştir.

Nis

Okulumuz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinliği, Okulumuzun seminer salonunda gerçekleşti. Okulumuz öğretmenleri Zeynep ALPAGAT FİDAN,Mesut GÜMÜŞ ,Fethullah ETE ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu programda; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili metin, şiirler ve günün önemini belirten sözler okundu.Koro eşliğinde şarkıları söylendi.  Gitar dinletisi ile program sonlandırıldı. Törende ve etkinliklerde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

Okulumuz Özel Eğitim Öğretmenleri Selman YILMAZ, Halil CUCİ ve Özel eğitim Sınıfı Öğrencilerimizin birlikte hazırladıkları etkinlikler ile  2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Gününü andık.

Nis

Görsel Sanatlar Öğretmeni Helin BURTAKUÇİN ve Özel eğitim Sınıfı Öğrencilerimizin birlikte hazırladıkları  Çerçeve Kare etkinliği ile +1 farkla hayatımıza renk katan Down Sendromulu bireylerin gününü andık.

Mrt

İl Milli Eğitimin iş birliği ile öğrencilerimizin sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamak amacı ile 200 öğrencimiz WordMar Sinema Sonnlarında "Öğretmen" adlı sinema filmini izleme keyfi yaşamıştır.

Mrt

Sınıf Reber Öğretmenlerimiz ve Okul Rehber Öğretmenlerimiz iş birliği ile her şubemizin velileri ile toplanıp öğrencilerimizi geleceğe daha iyi nasıl hazırlayacağımız konusunda bilgi ve fikir alışverişinde bulunuyoruz.

Mrt

15.02.2024 / 06.03.2024 tarihleri arasında okulumuzun bünyesinde bulunan   5 ve 6. sınıf öğrencilerimize  Okul Rehber  Öğretmenimiz Ruziye ASLAN tarafından“BİLİNÇLİ İNTERNET KULLANIMI VE SİBER ZORBALIK“  semineri yapılmıştır.

Mrt

18,03,2024 tarihli gezide 5\B sınıfı öğrencilerimiz Necat Nasıroğlu Külliyesi'ni ziyeret ettiler. Öğrenciler külliyede rehber eşliğinde cami-kütüphane ve konferans salonunu gezerek gezilerini tamamlamışlardır.

Mrt

Okul Rehber Öğretmenimiz Özlem KARAALP tarafından 7.sınıf öğrencilerimize sınav kaygısı ve zaman yönetimi semineri verilmiştir.

Mrt

Okul Rehber Öğretmenimiz  Ruziye  ASLAN tarafından 5. sınıf öğrencilerimize Akran Zorbalığı Semineri verildi. Seminer içeriğinde ;  zorbalık ,akran zorbalığı ve türleri, fiziksel zorbalık, sözel zorbalık, duygusal zorbalık / toplumdan dışlanma, siber/sanal zorbalık, zorbalığın en çok yaşandığı yerler, akran zorbalığına maruz kalan kişiler ne hisseder? zorbalığı nasıl engelleyebiliriz? Konu başlıkları yer alarak öğrenciler bilgilendirildi.

Mrt

İstiklal Marşı'nın 103. yıl dönümü dolayısıyla okulumuz Müzik öğretmeni Gülistan ÇOBAN TANRIKULU ve Türkçe öğretmenimiz Uğur YILDIRIM`ın öncülüğünde hazırlanan 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'un anma programı 7/E sınıfı öğrencilerimiz tarafından başarı ile sunuldu.

Mrt

Afet bilinci kazandırmak ve olası bir deprem anında nasıl hareket edileceği konusunda bilgilenmek amacı ile 11.03.2024 tarihinde  okulumuzda  1454 öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirilen “Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı” başarıyla tamamlandı. Öğrencilerimiz, sınıflarında bilgilendirildikten sonra ilk zil sesinde çök, kapan, tutun yaparak bekleyip, ikinci zil sesiyle tahliye edilerek okulumuzdaki deprem toplanma alanına geçtiler.

Mrt

Yapılan deneme sınavinda dereceye giren öğrencilerimize yemek etkinliği düzenleyerek başarılarını kutladık, motivasyonlarını yükseltmeye çalıştık. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Necat Nasıroğlu Külliyesi Hatice Nasıroğlu konferans salonunda gerçekleşen "Batman'ı TÜBİTAK Yayınlarıyla Buluşturuyoruz Projesi" tanıtım törenine; okulumuz bünyesinde bulunan 200 öğrencimiz götürülerek öğrencilerimiz proje konusunda bilgilendirilmiştir.Tören Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Mehmet ŞİMŞEK, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mehmet Fatih KACIR, Valimiz Sayın Ekrem CANALP, Batman Milletvekili Sayın Ferhat NASIROĞLU, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mahmut KURTARAN`nın katılım ve konuşmaları ile gerçekleşmiştir.

Mrt

Okul Müdürümüz Abdulkadir TEMİZ ve Okul Müdür Yardımcılarımız tüm  kadın öğretmenlerimizi ders  yaptıkları sınıflarında ziyaret edip karanfil dağıtarak Dünya Kadınlar Gününü kutlamıştır. İnce davranışlarından dolayı okul idaremize teşekkür eder. Tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü `nü kutlarız.